ORGANIZACIJA DOGODKOV

Ustvarjanje dogodkov je pisanje zgodb in prav vsaka zgodba nosi svoje sporočilo. Svojim naročnikom želimo pričarati nepozabne zgodbe, ki bodo nosile jasna sporočila, hkrati pa jim ponudile doživljajsko izkušnjo, ki jim bo ostala v prav posebnem spominu.
Preberi več

HOSPITALITY

Na konferencah, velikih glasbenih, športnih ter ostalih dogodkih lahko skrb za glasbenike, športnike, predavatelje ali VIP goste prepustite nam. Poiskali bomo ustrezne namestitve, restavracije, prevoze in seveda poskrbeli za vse ostale želje vaših gostov.

ODNOSI Z JAVNOSTMI IN MARKETING

Dober glas seže v deveto vas. Naj vam pri tem pomaga naša ekipa. Skupaj z nami razširite glas v pravem mediju.
Preberi več

GOSTINSTVO

Sami organizirate dogodek in potrebujete le nekoga, ki bo poskrbel za gostinski del dogodka? Tudi tu vam lahko priskočimo na pomoč mi. Dolgoletne izkušnje s področja gostinstva bodo nedvomno vplivale na profesionalno izpeljavo celotnega gostinskega dela dogodka.
Preberi več

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Ponujamo tudi povsem svež pristop h kreativnim rešitvam na področju grafičnega oblikovanja. Zgolj majhna težava na področju oblikovanja ali pa povpraševanje po oblikovanju celostne grafične podobe – na voljo smo vam za prav vse oblikovalske izzive.