Aleja | Zabava za vse

Ob praznovanju 2. rojstnega dne Aleje smo v nakupovalnem središču pripravili večdnevno, pestro dogajanja, od mode, plesa, glasbe in najrazličnejših drugih presenečenj. Zabava je bila namenjena vsem: od mladih, mladih po srcu, ljubiteljev adrenalina, plesa ali mode, do družin in otrok.

Lej, zabava za vse!

Nepozabno ekskluzivno praznovanje Aleje je bil večer modnih, glasbenih in plesnih presežkov ter presenečenj. Edinstveno popotovanje med barvitimi modnimi kreacijami, ki jih je pripravila Metka Albreht, ob spremljavi odličnih domačih in tujih nastopajočih. 

Perpetuum Jazzile, Alice Francis, Gregor Strasbergar, Marina Martensson, Astrid Kljun in Tim Klemenčič ter vrhunski slovenski plesalci, modeli in akrobati.

Na Aleji SKY smo pripravili tudi popoldansko rajanje za najmlajše. Igre, maskote in koncert Kingstonov, kjer je plesalo staro in mlado.

Ostale dni praznovanja smo uživali v nagradni pantomimi, otroških igrah (Boštjan Gorenc – Pižama) in otroškem koncertu (Romana Kranjčan), manjkali pa niso ni Žigan Kranjčan, Alenka Godec, Nastja Gabor, Martina Majerle, Adrijana Kamnik, Sebastian, Žan Serčič in Challe Sale.

Za zaključek praznovanja pa so si zabavo prislužili tudi zaposleni Aleje. Hodniki Aleje so tako za en večer spremenili v prostor za žur.

Avtorji fotografij: Žiga Intihar, Matjaž Očko, Nejc Pernek