Burak Özçivit – Meet & Greet

Pričakovanje, evforija, smeh, solze, vzkliki, kričanje …, vsa ta iskrena čustva smo doživeli skupaj z nakupovalnimi središči Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor, ob obisku turškega igralca Burak Özçivita. Meet & Greet dogodki s turškim zvezdnikom, kjer so množice oboževalcev igralca lahko videle v živo, nekateri izmed srečnežev pa so se z njim celo fotografirali, so eden največjih skupnih projektov SES nakupovalnih središč v Sloveniji.

Za turškega zvezdnika smo skrbeli od trenutka prihoda v Slovenijo, do njegovega zadnjega nasmeha v naši državi. Poleg celotne logistike smo pripravili tudi osebna srečanja z novinarji. Različne medijske hiše so tako opravile z njim intervjuje ena na ena.

Priljubljeni igralec se je najprej srečal z oboževalci v Citycentru Celje, kjer je številnim oboževalkam pokazal tudi svojo srčno plat s posebno pozornostjo, ki jo je namenil gojencem socialno varstvenega zavoda Dobrna. Potrpežljivo in z nasmeškom se je fotografiral z oboževalci, ki so ga pozdravljali ob preprogi, srečne izbrance pa na velikem odru razveselil tudi s svojim avtogramom.

Zatem je obiskal še Europark Maribor, kjer se je množica začela zbirati že precej zgodaj. Najlepši Turek, kot ga opisujejo njegovi oboževalci, je zbrane pozdravil v slovenščini, si vmes utrgal čas za deljenje avtogramov in se celo zapletel v pogovor z nekaterimi srečneži.

Prvi dan druženja z oboževalci smo zaključili v čarobnem ambientu Galerije okusov, kjer so turški delegaciji predstavili slovenske specialitete na malce drugačen način.

Drugi dan obiska smo pričeli z raziskovanjem lepot prestolnice. Ladjica po Ljubljanici, Ljubljanski grad ter vožnja skozi center s Kavalirjem.

Burak je svoja srečanja z oboževalci v nakupovalnih središčih SES sklenil v Cityparku Ljubljana, kjer je vsaka njegova poteza sprožila nov val navdušenja med oboževalci, ki so ves čas, nekateri celo v solzah, ponavljali, da tega dneva nikoli ne bodo pozabili. Vidno ganjeni zvezdnik je ob več kot polkilometrski preprogi omogočil, da se je z njim fotografiralo veliko njegovih oboževalk in oboževalcev, prav tako ni manjkalo selfijev.

Fotografije: zigaintihar.com