pirelli koledar | podelitev 2018

Ekskluzivna in omejena serija koledarjev Pirelli je prišla v Slovenijo. Kot veleva tradicija, so jih tudi v letu 2018 podelili v Centru mobilnosti Špan na Brezovici. Dobitniki so bili: legenda slovenske košarke Ivo Daneu, ultramaratonski kolesar Marko Baloh, eden izmed najlepših opernih glasov pri nas Irena Yebuah-Tiran, svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, mojstrica gastronomije Ana Roš in oče planiške letalnice Janez Gorišek.

Poleg podelitve koledarjev so na dogodku predstavili nekaj povsem novega in drugačnega. Novo linijo Pirellijevih pnevmatik Pirelli color edition. Dogodku, ki ga je povezoval poznavalec sveta mobilnosti Taiji Tokuhisa, je glasbeni tempo narekoval kvartet Quart E.T., po končanem uradnem delu pa sta dogajanje popestrila še pevka Aleksandra Josić in DJ Mike Vale.

Seveda se je, kot je že v navadi, Pirellijeve noči v Španovi deželi udeležilo tudi kar nekaj znanih imen iz sveta gospodarstva in slovenske estrade, ki so domov nedvomno odšli pod vtisom, da svet Pirellijevih pnevmatik pomeni veliko več kot samo pnevamatika na avtomobilu.

Fotografije: Žiga Intihar in Matjaž Očko